Kävimme eilen Inkan kanssa ultrassa, ja Inka varmistettiin tiineeksi! Odotettavissa on mukavan suuri pentue, alkiota löytyi 6 tai 7, mutta niitä on todennäköisesti muutama enemmän. Mutta tuskin niin paljon, etteivät tisseille mahtuisi. Naamani oli koko loppupäivän kuin Naantalin aurinko, mutta mikäs tässä virnistellessä... Inkan ruokahalu ei ole edelleenkään palannut, mutta koska se syö jotain, en ole ollut huolissani. Olen jättänyt ruoat kippoon esille, että nälän yllättäessä ruoka-annos on vielä; normaalisti en näin tekisi, mutta nyt niille ravintoaineille on hyvää käyttöä. Uuden ruoka-ajan tultua heitän vanhat pois ja laitan uudet tilalle; tyhjää ruokakippoa meillä ei ole nähty sitten lauantain. Nyt voin ehkä todeta, että epäilyistäni huolimatta, on olemassa asioita, jotka vievät jopa Inkalta ruokahalut! xP

Lähdemme huomenna iltapäivällä Suomeen, johon Inka jää siis mammalomalle. En lainkaan odota matkustamista, siihen on ehtinyt vuoden aikana kypsyä. Mutta kesällä ei onneksi tarvitse matkustaa kesämökkiä pidemmälle!

Tartossa on täysi kesä jo, ollut oikeastaan jo jonkin aikaa. Auringon paistaessa täydeltä terältä ei pitkähihaiselle ole tarvetta, aamuisinkin kolkutellaan 20 astetta. En ole vielä onnistunut itseäni polttamaan, mutta voi olla, että niinkin ehtii vielä käymään, kun ei sisällä enää viihdy.