Melkoinen tovi on vierähtänyt edellisestä kirjoituksesta. Pennut tuli, ja meni, ilman yhtään blogientryä. =D Pahoitteluni kaikille, jotka blogia ovat kytänneet kirjoitusten toivossa, ei vaan kyennyt...

Pennut täyttävät huomenna 16 viikkoa. Kaikille on nyt löytynyt oma ihana koti, toisille aikaisemmin ja toisille myöhemmin. 1,5 viikon päästä menemme Vantaalle näyttelyreissulle, toivottavasti siinä samalla tapaamme mahdollisimman monta pentua. =)

Inka on sairastellut viikonloppuna. Se oli perjantaina ihan omituinen. Levoton, kierteli taloa ja vinkui. Mutta kuitenkaan ei oikeastaan halunnut lenkille, ei tehnyt tarpeitaan ja halusi kotiin lyhyen puistokäynnin jälkeen. Illalla Inka oksensi 3 kertaa reilun 2 tunnin aikana. Kävimme näyttämässä sitä päivystyksessä, ja ajatukseni siitä, ettei kaikki ollut kohdallaan, varmistui entisestään, kun katselin Inkaa ja sen käyttäytymistä, joka ei ollut normaalia inka eläinlääkärissä-käytöstä. Kliinisessä tutkimuksessa ei löytynyt mitään merkittävää, paitsi että Inka aristi mahaansa selvästi, ei tykännyt kun sitä palpatoitiin. Inka jäi yöksi päivystykseen, koska eläinlääkäri oli samaa mieltä kuin minä, eli todennäköisesti Inka on syönyt jotain sopimatonta, ja kun ei meillä ollut mitään hajua mitä se mahtaisi olla, oli Inkan kannalta turvallisempaa jättää se sinne. Vatsasta otettiin röntgenkuva, joka ei paljastanut mitään uutta. Inka sai oksennuksenestolääkkeen ja mahan limakalvoja hoitavaa ainetta. Aamulla Inka oli oksentanu uudelleen. Kolmen aikaan iltapäivällä kävimme hakemassa kotiin iloisen, mutta silminnähden väsyneen koiran, en tiedä oliko se enemmän levottomasta yöstä, sairaudesta vai molemmista.

Nyt Inka voi jo paremmin, se ei ole oksennellut enää lauantain jälkeen. Hieman vetelä se on edelleen. Varovasti olemme syöneet kanaa ja riisiä, ja kaikki on toistaiseksi pysynyt sisällä. =) Eiköhän me tällä kertaa selvitty ihan säikähdyksellä - voi kun tuo koirakin joskus oppisi...

Viikarilta lähti eka hammas viikonloppuna! En jaksa odottaa, että nuo kulmahampaatkin on vaihtunu, ja tikarihammasvaihe on ohi. En usko, että Inkallakaan on mitään sitä vastaan.